Liian tiukka pillu rietas nainen


Tämä sai isäni innostumaan entisestän. Saatuaan bokserinsa riisuttua minut kohtasi valtava järkytys. Tein mulkkuun muutaman runkkausliikkeen ihaillakseni sen paksuuta ja kovuutta. Perännyt edeltäni hölmistyneenä vetäessäni oven perässäni kiinni. Yhä kiihtyvällä tahdilla hän nussi persettäni samalla leipoen pakaroitani ja pyörittäen napukkaani taitavilla sormillaan. Sitten tunsinkin paljon suuremman paineen tiukalla aukollani. Isä haki wc:stä liukuvoideputkilon, ja pyysi levittämän sitä kalulleen. Rimpuilusi vain kasvattaa himoani, kiimaani. Minulla ei ollut koskaan vielä ollut näin nussittu olo. Säpsähdät kosketustani ja hengityksesi kiihtyy samaa tahtia sykkeesi kanssa. Ja Jälkikäteen on todettava, että kyllä sanonta elämä on tarua ihmeellisempä pitä totisesti paikkaansa. Kalu upposi juurta myöten sisäni. Pilluni ahmi isän entisestän turpoavaa patukkaa.

Päivähuone hotellista rakel liekki porn

Kohta tunsin kun sulkijalihas venähti auki ja paksu terska muljahti sisän suoleeni. Se oli vain aina levännyt karvojen seassa normaalina miehen peniksenä. Isä nappasi kovettuneen nännin huuliensa väliin ja imi ja pyöritteli kieltä sen ympärillä. Väristykset kulkivat ympäri kehoani. Käteni tavoittaa litimärän kiimapillusi, sormeni työntyy varoittamatta sisäsi, rajusti, omistajan elkein. Itseasiassa koko tapaus on niin uskomaton ja myös tuomittava, että sen ei olisi koskaan pitänyt edes tapahtua. Tällä välin isän vikkelät sormet olivat ehtineet jo paidan napeilleni, samalla kun kiihkeät huulet hapuilivat pitkin kaulaani. Tarve antautua tuon ihanan sylin vietäväksi. Hetkeen ei tapahdu mitän, mutta äkisti tunnet erilaisen kosketuksen hävylläsi, hieman pehmeämmän, herkemmän. Helpommalla päset kun rauhoitut ja alistut tilanteeseesi. Märätietoisesti käteni liukuu pakaroidesi väliin, värähdät kosketustani.

mieheni kanssa ollut kuivempi kausi ja kaikki läheisyys ja hellyys oli jänyt vähälle. Minusta tuntui että pimppini ei olut koskaan ollut niin turvonnut ja odottava kuin nyt. Uliset ja uikutat, sanoista ei saa selvä. Sulla kävi nyt paska säkä, mä aion raiskata sut ja tän sun kireän märän pikkupillusi, sille sä et voi enä mitän, kukaan ei voi. Isä haki pyyhkeen ja siisti hellästi molemmat paikkani. Ei, et saa, pästä irti! Kyselet ja protestoit samalla kun availen rintaliivejäsi. Painan sinua alaspäin polvilleen eteeni. Nostan toisella kädellä leukaasi ja kännän katseesi itseeni päin.Emo dating sites for 15 year olds pedersöre

  • Rietas pikkunarttuni - Yrität urheasti ottaa kaluani syvälle suuhusi, mutta alat kakoilemaan ja silmäsi alkavat vettymän varsin pian.
  • Isäkin voihki kiimoissaan painaessaan kaluaan lämpimän koloon.
  • Oih Leena, onpa sulla ihanan tiukka pillu.
  • Isän oma kiimainen tyttö.
  • Isän oma kiimainen tyttö.

Hot nude girls seuraa helsinki

Tunsin jollain hassulla tavalla halaavani myös miestä, en pelkästän isäni. Mutiset jotain vastukseksi ja yrität rimpuilla irti otteestani, mutta se on ihan turhaa. Se oli aina näyttänyt aivan normaalilta. En olisi ikinä voinut kuvitella tuntevani jotain tällaista ISÄNI lähellä. Tyynesti ja kuuntelematta avaan vyöni ja housuni toisella kädellä edelleen hiuksistasi kiinni pitäen. Nuo sanat tuntuivat sydänalassani ja kiihdyttivät hengitystäni lisä. Sinulle käy oikeasti huonosti, jos käytät hampaitasi.